Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve Teknik Direktörü Aykut Kocaman tarafından kadro dışı bırakılacağı haberlerini ilk kez medya sunan sporundibi.com ve Levent Ümit Erol, Ozan Tufan'ın neden kadro dışı bırakıldığını açıklıyor.

OZAN TUFAN NEDEN KADRO DIŞI KALDI?

Levent Ümit Erol, Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, aslında genç oyuncu Ozan Tufan'ı oynatmak istediğini belirtti ve Aykut Kocaman'ın 22 yaşındaki oyuncuyu kadro dışı bırakmasının sebebinin Ozan Tufan'ın forma aldığı sürelerde saha içinde beklenen performansı gösterememesinden dolayı olduğunu vurguladı. Basında yer alan haber Ozan Tufan'ın Aykut Kocaman ile toplantı yaptığı ve uygunsuz kelimeler vs. cümleler söylediği haberler gerçeği yansıtmıyor. Ozan Tufan bu konuyla ilgili Aykut Kocaman ile konuşması olmadı.  Aykut Kocaman'ın da Ozan Tufan'dan bu anlamda disiplinsizlik çerçevesinde bir rahatsızlığı yok.

KENDİSİNE KULÜP BULMASI İSTENDİ!

Fenerbahçe Yönetim Kurulu ve Aykut Kocaman, Ozan Tufan'a kendisinin kulüp bulmasını istedi. Levent Ümit Erol ayrıca Ozan Tufan'ın Deportivo'ya veya başka bir takıma transfer olacağı haberlerini yalanladı.

SPORUNDİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL