Spor Toto Süper Lig'de sezonu çok iyi bir başlangıç yapan ve aldığı galibiyetlerle üst sıralara çıkan Bursaspor, 8 Aralık 2017'de sahasında oynadığı Fenerbahçe maçında 1-0'lık skorla mağlup olmasından bu yana galibiyet yüzü göremedi. Yeşil-Beyazlı ekip Fenerbahçe maçı da dahil çıktığı 9 maçta 6 mağlubiyet ,3 beraberlik aldı. Bursaspor taraftarı ise mevcut teknik direktör Paul Le Guen ile yolların ayrılmasını istiyor. Eğer Paul Le Guen Bursaspor ile sözleşmesini feshederse yerine gelecek teknik adamı Levent Ümit Erol açıklıyor.

Levent Ümit Erol, Fransız teknik adam Paul Le Guen ile yolların ayrılması durumunda Bursaspor'un yeni teknik direktörünün Mustafa Denizli olacağını iddia etti.

Dün oynanan Galatasaray-Bursaspor maçı ev sahibi Galatasaray'ın 5-0'lık skorla galibiyetiyle sona erdi. Maç sonu açıklamalarda bulunan Paul Le Guen'e bir basın mensubu flaş bir soru sordu. Fransız teknik adama bir basın mensubunun, "Bursa'ya dönecek misiniz, yoksa yönetimin Fransa bileti almasını mı bekleyeceksiniz?" şeklindeki sorusu üzerine Le Guen, "Size çok saygı duyuyorum. Belli süredir birlikte çalışıyoruz. Birbirimizi görüyoruz. Bu tarz sorular sormanızı çok hoş karşılamıyorum ama yine de saygı duyuyorum. Bu konudaki cevabım çok net. Tabii ki Bursa'ya döneceğim. Bu konuda savaşacağım ve takımım adına bu durumu aşmaya çalışacağım. Başkanın ve yönetimin güveninin arkamda olduğunu biliyorum. Bu soruyu neden böyle sorduğunuzu çok iyi biliyorum, siz de neden böyle cevapladığımızı çok çok iyi biliyorsunuz. Size de saygı duyuyorum" cevabını verdi.