Hiç uyumadım.. Hatta daha dogrusu uyuyamadım.. Fenerbahçe düşündükçe uykudan uzaklaştıran oldu...

Bir yandan maç gözümün önüne geldi bir yandan aniden gelen diş ağrısı birleşince uyku elbetteki uzaklaşan oldu..

Zorlu bir deplasman idi Trabzon deplasmanı yıllardır olduğu gibi.. Ünal Karaman radikal kararlarına 4 genç fişek ile başlayarak devam etti risk almıştı çoklarınca ama kara boğa lakaplı teknik adam gemileri yakmıştı bir kere.. Ve sonuçta kazanan hem Trabzonspor hem kendisi hem de Türk futbolu oldu KANIMCA...

Kendisini ve hak ederek kazanan Trabzonspor takımını tebrik ederim..

Gelelim Fenerbahçe 'ye.. Tarih 27 Eylül idi bir video haber ile seslenmek istemiştim Fenerbahçe camiasına ve özellikle başkan Ali Koç' a bir de örnek hikaye anlatarak..

İzleyemeyenler duymayanlar için hatırlatmak isterim hem hikayeyi hem söylemlerimi o tarihteki.. Tilkiye tavuk kümesi müdürlüğü teklif etmişler tilki şaşırmış içinden de gülerek tepki vermiş.. Üstüne bir de maaş sormuşlar Tilki para önemli degil iş olsun yeterli diye cevaplamış nasılsa tavukları yiyecek ya.. Bu hikaye eşliğinde sayın başkan Ali Koç'a olumlu bir uyarı yapmıştım scoutun başına bir menajer getirilmemeli çünkü transferlerde sorun yaşanabilir spekülasyonlar takıma camiaya ve şahıslara zarar verir diye uyarmıştım.. O günlerde rüzgar bambaşka estiginden 100 futbolcu izledik Barça'dan 4 oyuncu geliyor sözleri vizyondaydı..

Gelinen noktada yapılan transferler gidenlerin kop yerine gelenler ve hiç haketmedigi yerde olan tarihinin en kötü performanslı Fenerbahçe'sini izliyoruz maalesef her hafta...

Ben başkanın iyi niyetinden zerre şüphe duymuyorum biliyorum iyi biliyorum hem de nasıl çabaladıklarını... Ama seçimlerine de dogru demek samimi olmaz.. Seçimleri yanlış ama bireysel hatası degil, güvenmesinden kaynaklı..Bir sistem ve düzen  oluşturmak istemesinden..

Hepsini anlıyorum hak da veriyorum ama olmadıgını aşının tutmadığını da söylemek gerek... Medyada bir çok şak şakçı var ben onlardan olsam zaten lüe olmam.. Biz doüruları alkışlarken hataları da söyleyeceğiz ki daha da iyisini görebilmemiz adına faydamız dokunsun.. Yoksa padişahım çok yaşa naraları ile hatalara kör taklidi yaparak dogru insan olunmaz...

#FENERBAHÇE medyasında DOGRULARI KİMSEDEN KORKMADAN SÖYLEYEBİLECEK adam sayısı çok az... #FENERBAHÇE CAMİASI MEDYASINI gözden geçirmeli..

Daha önceki yönetimlerde de aynı hatalar yapıldı... YALAKALAR YAZOGLUMCULAR yerine KORKUSUZ DOĞRU ADAMLARI olmalı medyasında..

Her Fenerbahçeli elbetteki üzgün.. Sakin olmak gerek sabırlı olmak gerek sözleri nafile Elbetteki... Ama şu var mesele bölünmemek Fenerbahçe'nin maalesef sağlayamadığı bu.. Ve hüzünlerin gerçek sebebi bu.. Bunu çözerek başlamak gerek yeniden.. Ayrıştırmadan ayrılmadan KOPMADAN..

Bakın kimse kimseyi kandırmasın. Kimse milyon euroları vermez sadece #FENERBAHÇE için..Başkan verdi vermeye de devam edecek ihaleyi başkana çıkarmak doğru değil.. Bu durum sadece başkana degil HEPİMİZE YAZAR.Bunu UNUTMADAN  BİRLEŞELİM,DÜŞÜNELİM, BÖLÜNMEDEN HATALARI ÇÖZELİM.

Bir de parantez açmak isterim ülkede ilk kez şahsımın duyurduğu transfer Haberinin mimarı kaleci Harun Tekin adına..

Yıllar önce Şampiyonluk finalindeki maçta Trabzon'da Rüştü Reçber adeta tek başına maçı çevirmişti bu gece Harun Tekin benzer oyun oynadı o kurtardıkça aklıma Rüştü geldi..

Bu gece takım kaybetti ama Fenerbahçe bir büyük kaleci daha kazandıgını gördü..Umarım uzun yıllar Volkan Demirel ağabeyi gibi gerek Fenerbahçe gerekse Milli takım kalemizi korur..

Beni okuyan takip eden ve destekleyen sevgili Fenerbahçe sevdakarlarına şunu bir kez daha belirtmek isterim ki evvelinde bu camia bölünmelerinden kopmalarından ayrıştırılmalarından çok çekti o bir virüs yayılan ve hala devam ediyor.. Dün geceden beri sosyal medyada bazılarını okuyorum bu sezonun durumu gecenin rezalet oyunu dahi eski başka  ve arkadaşlarına mal ediliyor bu yanlış.. Bu takımı kuranlar belli yapanlar belli gelenler belli gidenler belli...

Bu Fenerbahçe taraftarının ise her FENERBAHÇELİ kendisi gibi düşünmeyenleri hain ilan edip dışlamamalı..

Bu içine bulaşmış virüs halinden kurtulmalı...

Sevgiyle destekle inançla beraber başarılınca güzeldir her şey.. Bunu unutmayalım.. Gelecek günler kazançlar olarak dönecektir bu söylemlerimi dikkate alırsak diye düşünüyorum...

SAYGILARIMLA...


LEVENT ÜMİT EROL