Spor Toto Süper Lig'in iki güçlü ekibi Beşiktaş ve Trabzonspor, A Milli Takımımızın 22 yaşındaki genç oyuncusu Kaan Ayhan'ı kadrolarına katmak için karşı karşıya gelmişti.

A Milli Futbol Takımımızın Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmaya Şener Özbayralı'nın yerine ilk 11'de kendine şans bulan ve adı geçtiğimiz zamanlarda Fenerbahçe ile de anılan Bundesliga 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf'da forma giyen 22 yaşındaki Kaan Ayhan, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündemine geldi. İki takımda genç defans oyuncusunu kadrosuna katmak için uğraşırken ibre Trabzonspor tarafına çevrildi. İki taraf arasında görüşmeler şuan olumlu gidiyor. Görüşmelerde herhangi bir aksilik olmazsa, transfer önümüzdeki yaz transfer döneminde gerçekleşecek.

TAM BİR JOKER! 

A Milliler’in Hırvatistan’ı 1-0 mağlup ettiği karşılaşmaya ilk 11 çıkan 22 yaşındaki Kaan Ayhan, performansıyla dikkati çeken isimlerde oldu. Sağ bekte görev alan genç futbolcu, Ay-yıldızlı formayı daha önce Hırvatistan karşısında sol bek, İzlanda maçında ön libero, Ukrayna karşısında stoper olarak giyen Kaan, bu kez sağ bekteki performansıyla beğeni topladı.

Almanya’da Schalke 04 altyapısında yetişen genç futbolcu, geçen sezon transfer döneminde Schalke’den Fortuna Düsseldorf’a 500 bin Euro karşılığında transfer oldu. Ancak bu rakamın, onun değerini gösterir bir rakam olduğu oldukça tartışmaya açık. Kaan Ayhan ‘Joker’ tanımının karşılığını hem çok yönlülüğü hem de düşük bonservis bedeliyle veriyor.

22 yaşındaki Kaan'ın, Fortuna Düsseldorf’ta bu sezona da iyi başladığını söylemek zor değil. Genç futbolcu, stoper olarak forma giydiği 4 maçta 1 asist yapma başarısı gösterdi. Geçen sezon 23 maça çıkmasına karşın 1 gol ve 1 asistle oynamıştı. 

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL