Yeni sezona iyi bir başlangıç yapamayan ve oynadığı 3 maçta 1 puan toplayan Gençlerbirliği, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna Ousmane N'diaye, Yıdlırım Mert Çetin, Alper Uludağ, Zeki Yavru, Diallo Guidileye, Mehmet Taş, Serdar Özkan, Elvis Manu, Jaílton Paraíba, Ahmet İlhan Özek ve Peter Skuletic'i kadrosuna katan Kırmızı-Siyahlılar, teknik direktör Mesut Bakkal'ın onay vermesi halinde bir oyuncuyu daha kadrosuna katacak.

Gençlerbirliği, bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen Kamerunlu tecrübeli golcü Pierre Webo'yu kadrosuna katabilir. Pierre Webo ile Gençlerbirliği yönetimi bugün gece saatlerinde bir görüşme gerçekleştirecek... Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal'ın bu transfere onay vermesi halinde 35 yaşındaki tecrübeli golcü Gençlerbirliği forması terletecek.

Osmanlıspor’la sözleşmesini fesheden Pierre Webo’nun bonservisi elinde bulunuyor.  Bu Transfer bu hafta içi gerçekleşecek...

Geçtiğimiz sezon Osmanlıspor forması giyen 35 yaşındaki Kamerunlu golcü, çıktığı 39 maçta 16 gol 6 asistlik performans sergiledi.

SPORUN DİBİ ÖZEL | LEVENT ÜMİT EROL