Fenerbahçe'nin, Robin van Persie ile görüşmelere başlamasının ardından,M.United menajeri Louis van Gaal'in elinde güvenebileceği tek forvet olarak Wayne Rooney kalmış durumda. Kırmızı-Şeytanların kadrosundaki diğer forvetler meksikalı Javier Hernandez ve genç James Wilson.

Hernandez, son Copa Amerika'da sakatlandı.Bu nedenle menajer van Gaal, forvet hattına takviye yapmak istiyor. İngiliz basınına göre United, Tottenham'ın genç forveti Harry Kane için 55 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Ancak Tottenham, kısa süre önce sözleşme yenilediği 21 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırmak istemiyor.

Gündeme gelen son isimse, Bayern Münih'in golcüsü Thomas Müller. Van gaal'in, Bayern'de de birlikte çalıştığı Müller için 75 milyon euro ödemeye hazır olduğu iddia ediliyor.Bayern Münih ise takımın en önemli parçalarından Müller'i satmak istemiyor.

Manchester United, bir başka Bayern’li Bastian Schweinsteiger ile de ilgileniyor. Yönetim Kurulu Başkanı Karl-Heinz Rummenige de bu gelişmeyi doğruladı. Rummenige'ye göre, Schweinsteiger’de, United'ın kendisini transfer etmek istemesinden büyük onur duyuyor. Rummenige, Schweinsteiger ile tatilden döndükten sonra geleceğini mercek altına alacaklarını söyledi.