MIDDLESBROUGH TAKIM HABERLERİ

Middlesbrough ilk 3 hafta itibariyle topladığı 5 puanla lige iyi başlamış ancak ilerleyen 8 haftada sadece hanesine 6 puan yazdırarak 11 puanla 15. sırada yer alıyor. Aitor Karanka‘nın teknik direktörlüğünü yaptığı Boro’nun en sıkıntılı bölgesi hücum hattı. 11 haftada 10 gol kaydeden kırmızı beyazlılarda en golcü isim 3 kez fileleri sarsan Uruguaylı Christian Stuani. Büyük umutlarla transfer edilen Alvaro Negredo‘nun ise 1 golü bulunuyor. Chelsea karşısında da bu sıkıntıyı çözeceklerini pek sanmıyorum. Çünkü Maviler ligde 5 maçtır kalesini gole kapadı.

Middlesbrough Muhtemel 11: Valdes – Barragan, Chambers, Gibson, Friend – Forshaw, Clayton – Traore, Ramirez, Downing – Negredo
Eksikler: Daniel Ayala (Şüpheli), George Friend (Şüpheli)

CHELSEA TAKIM HABERLERİ

Chelsea son 5 haftada aldığı 5 galibiyetle şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu gösterdi. Üç hafta üst üste alınan kötü sonuçlar nedeniyle koltuğu sallantıda olan Antonio Conte sistemi 4-1-4-1’den 3-4-3’e çevirince başarı beraberinde geldi. Maviler bu dönemde çıktığı 5 karşılaşmayı kazanırken, 16 gol attı ve kalesinde gol görmedi. Milli aradan önce oynanan son Everton karşılaşmasında 5-0 kazanırken, rakibini sahadan sildi Londra ekibi.

Takımda sakatlıklar var. Diego Costa oynamayacak. Eden Hazard ve Cesc Fabregas‘ın durumları şüpheli

Chelsea Muhtemel 11: Courtois – Azpilicueta, D.Luiz, Cahill – Moses, Kante, Matic, Alonso – Pedro, Batshuayi, Hazard
Eksikler: Diego Costa, Ruben Loftus-Cheek – Kurt Zouma, Eden Hazard, Cesc Fabregas (Şüpheli)

MIDDLESBROUGH - CHELSEA ÖNEMLİ RAKAMLAR
Middlesbrough rakibine karşı oynadığı son 6 maçta gol atamadı.
Chelsea rakibini son 6 maçta yendi.

Kaynak: bahisgurusu.com