Leroy Sané gündemden bahsetti. Liverpool maçı öncesinde maça hazır olduklarını belirten Sané kendisinden ve takımındaki herkesten oldukça emin.

Sané : "Ben ilk geldiğimde Pep'ten biraz süre istedim, Premier League'deki oyun yapısını, oyuncuların oyun yapısını çözmek istiyor ve gönlümü ferah tutmak istiyordum. O benim Messi gibi oynamam gerektiğini söyleyince ben biraz şaşırdım. Sonra tanımı genişletti ve bana Messi gibi yaratıcı oynamam gerektiğini söyledi. Messi gibi oynamayacağımı bildiğim için belki onun kadar yaratıcı olabilirim diye düşündüm." dedi ve akabinde güldü.

"Hiçbir oyuncu kariyerinin başında ne kadar iyi oynayacağını bilmez, ama Pep ile çalışıyorsanız durum farklı."

2016 yılında 37 Milyon Euro bonservisle City'e gelen Sané, Pep'in Almanya'da çalıştırdığı Bayern Münih döneminde kendisi Schalke'de oynarken Pep'e karşı oynamanın ne kadar zor olduğunu ve hiç rahat oynayamadığını da ekledi.

Sané : "O (Guardiola) gerçek bir virtüöz. Beni geldiğim günden beri daha fazla geliştirdi ve geliştiriyor. Top bendeyken nereye gideceğimi, bende değilken nerede pozisyon alacağımı öğrendim."

Sané : "Carabao Kupası, FA Kupası, Premier Ligi şampiyonluğu ya da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olsun hiçbiri farketmez. Hiçbiri birbirinden daha değersiz değil. Biz bunun bilinciyle çalışıyoruz ve herkes tüm kupaları kazanmak istiyor, yapabileceğimizi yapmak istiyoruz. Herkesin hayali bu değil mi?"