Fenerbahçe'nin Manchester United ile oynayacağı maç öncesinde Marcos Rojo açıklamalarda bulundu ve İstanbul'da çok dikkatli olmaları gerektiğini belirtti.

Maçın öneminden bahseden Rojo, "Fenerbahçe ile kesinlikle önemli bir maç oynayacağız. Türkiye'de 3 puan almak bizim için çok önemli. 3 puanla, UEFA Avrupa Ligi'nde üst tura adımızı yazdıracağız" ifadelerini kullandı.

"FENERBAHÇE TARAFTARLARININ DESTEĞİNİ UNUTMAMALIYIZ"

Fenerbahçe taraftarlarının desteğinin farkında olduğunu belirten ve Estudiantes'te oynadığı dönemde de taraftarın önemini gördüğünü kaydeden Arjantinli oyuncu, "Fenerbahçe taraftarlarının takımlarına büyük bir destek sağladığını unutmamalıyız. Doğru şekilde hazır olup, sakin kalıp, evimize galibiyetle dönmek istiyoruz.

Bu seviyede tüm maçlarda taraftarlar oldukça gürültülü bir atmosfer oluşturur ve taraftar her zaman takımlarının arkasında olur. Bu Fenerbahçe için de böyle olacaktır, bunu Güney Amerika'dan da biliyorum. Kontrolün her zaman elimizde olduğu konusunda emin olmalıyız" diye konuştu.

"ROBIN'İN ATTIĞI GOLE SEVİNMEYEN TEK İSİM HERHALDE BENDİM"

Robin van Persie'nin Old Trafford'da attığı gole sevinmeyen tek isim olduğunu kaydeden 26 yaşındaki oyuncu, "Robin ile tekrar karşılaşmak harika olacak. Old Trafford'ta attığı gol herkesi memnun etti, United taraftarları bile onu alkışladı, gole sevindi. Sanırım attığı gole sevinmeyen tek insan bendim. Ancak tabii ki Robin harika bir golcü ve onu tanıdığımız gibi, güçlü yönlerini de biliyoruz. Sahaya çıkacağız ve gözümüzü onun üzerinden ayırmayacağız" dedi.
Fenerbahçe ile Manchester United, UEFA Avrupa Ligi'nin 4. hafta mücadelesinde 3 Kasım günü 21:00'da karşı karşıya gelecek.