Gerek Avrupa'da gerekse ligde yoluna devam eden ve son haftalarda çıkışa geçen Fenerbahçe'de transfer hareketliliği de başladı.

Fanatik'te yer alan habere göre Memphis Depay'i de gündemine alan ve hücum transferi alternatiflerinden biri olarak gören Fenerbahçe, oyuncuyu kiralamak istiyor. Depay'i isteyen bir başka takım ise Everton ancak Mourinho, oyuncunun yurt dışında bir takımda oynamasını istiyor.

Jose Mourinho, oyuncunun Fenerbahçe'ye kiralanmasına sıcak bakarken Hollandalı yıldız için İtalya'dan da bir talip var. Eski günlerine dönmek için kollarını sıvayan Milan'ın da Depay yarışına dahil olduğu ve oyuncuyu Milano'ya getirmeye çalıştığı iddia edildi.

Bu sezon tüm kulvarlarda 7 maçta forma şansı bulabilen Depay, yalnızca 132 dakika sahada kalabildi ve gol ya da asist gibi skora katkı sağlayamadı.

VAN PERSIE İLE TARTIŞMIŞTI

Öte yandan genç futbolcunun, EURO 2016 Elemeleri'nde Çek Cumhuriyeti maçı öncesi Robin van Persie'ye ''Hey yedek!'' diye seslendiği ve bunun ardından ikili arasında gergin anların yaşandığı iddia edilmişti. Depay'in Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşirse, ikilinin yolu İstanbul'da kesişecek.