Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp, Manchester United ile oynanacak karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında Jose Mourinho'ya yönelik eleştirileri dikkate almadığını söyledi.

Bilindiği üzere sezona istediği başlangıcı yapamayan ve Premier Lig'de Liverpool'un üç puan gerisinde 7. sırada yer alan Manchester United'da eleştiri okları Mourinho'ya yönelmeye başlamıştı. 

Klopp, basın mensuplarının bu durumu hatırlatması üzerine şöyle konuştu: "Mourinho'ya yönelik eleştiriler zırvalık! Kim diyor ki bunları? United kariyerine kötü mü başlamış? İlk üç maçını kazandı. Futbolda nasıl başarılı olabileceğini iyi bilen birisi. Futbol felsefesini sevin veya sevmeyin, bunu neden umursasın ki? Neden umrunda olsun?" dedi.

Alman teknik adam, sözlerine şöyle devam etti: "Eğer yarın Manchester United'a karşı kaybedersek, karşımda beni eleştiren sorular soracaksınız. Jose Mourinho'nun artık iyi bir teknik adam olmadığını düşünen grup umrumda değil ve o gruba kesinlikle katılmıyorum. Biz, Manchester United ile oynayacağız. Kaliteli hücum oyuncuları, güçlü ve teknik açıdan iyi oyunculara sahipler. Futbol oynamak için her şeye sahipler. Mourinho'nun kazanmak isteyeceğini de biliyorum. Dikkatli olmak zorundayız."

Liverpool ile Manchester United arasında Anfield'da oynanacak olan dev maç TSİ 22:00'de başlayacak.