Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino, Manchester United söylentileri ve yorumlarıyla ilgili konuştu.

Arjantinli menajer, Mourinho'nun gönderilmesi sonrası adının Manchester United ile anılmasıyla ilgili olarak, "Çok fazla söylenti var. Fakat, basın görevlimizi üzmeyeceğim. Bizim kendimize odaklamamız gerekiyor. Başarılı olabilmek için Tottenham olarak en iyi performansımızı ortaya koymalıyız." cevabını verdi.

Jose Mourinho'nun Manchester United'daki görevinden alınması sonrası Mauricio Pochettino'nun adı Zinedine Zidane ile birlikte favori iki antrenör olarak görülüyordu. Manchester United'ın Solskjaer'i 6 aylığına getirmesi bu spekülasyonları artırdı.

Liverpool efsanesi: "Pochettino, MANU'ya gitsin!"

Liverpool efsanesi Jamie Carragher, Tottenham Menajeri Mauricio Pochettino'ya Manchester United'a gitmesi gerektiğini söyledi.

The Telegraph'ta yazan Jamie Carragher'ın köşe yazısından öne çıkanlar şöyle:

"Mauricio Pochettino'ya Manchester United menajerliği önerildiyse bu görevi almalı. Tottenham'ı yarı yolda bırakmak zor olacaktır. Onlar için üzgünüm ama Pochettino'nun gideceği takım Premier Lig'deki büyüklerden biri.

Pochettino'nun neden Manchester United'a gitmemesi gerektiğine dair bazı argümanlar okuyorum. Bunların gerçekleri öğrenmek için yardıma ihtiyaçları var galiba. Bunları, Spurs'e saygısızlık yapmak için yazmıyorum.

Spurs'ün yeni stadyumunun ne kadar muhteşem olduğu, taraftarların o stadyumu hıncahınç dolduracakları falan önemli değil. Bu sezon şampiyon olmaları ya da birkaç sezon daha şampiyon olmaları da hiç önemli değil. Tottenham, Manchester United değil, olamaz. Asla, Manchester United kadar büyük olamayacaklar.

Bazı sorular var, "Pochettino, neden şimdi Tottenham'dan ayrılsın?" şeklinde. Pochettino'nun Spurs'e hiçbir borcu yok. Pochettino'nun Manchester United'daki bütçeyle inanılmaz işler başarır.

4.5 yılda Tottenham'da nasıl başarılı bir yapı inşa ettiğine bakın. Kuzey Londra'da zeki bir yönetim sergiledi ve çok akılcı transferler yaptı."


Kaynak:Sporx