Manchester United'ın geçici menajeri Ole Gunnar Solskjaer, Huddersfield ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısında konuştu.

Takım arkadaşı olan ve şimdi TV'de yorumculuk yapan Manchester United efsanelerinde eleştiri beklediğini söyleyen Solskjaer, "Gary Neville, bana gerçekten hep sert yorumlar yapmıştır. 11 yıl boyunca soyunma odasında onunla yanyana oturdum. Tam yanımdaydı ve bilirsiniz, o Gary. Sürekli bana görüşlerini söylerdi. Beni şimdi de diğerlerinden ayrı görmemelerini istiyorum. Beni istediği gibi eleştirmeli. Benim diğer menajerlerden, bu noktada hiçbir farkım yok. Fakat, onunla hiçbir zaman polemiğe girmem. Çünkü, benim işim futbolcuları hazırlamak." ifadelerini kullandı.

5-1'lik Cardiff galibiyeti sonrası futbolcularla toplantı yaptığını açıklayan Solskjaer, "Oyuncular gaza basmaya devam etmemiz gerektiğini düşünüyor. Bu takımın, bu kulübün doğası budur. Sürekli daha ileriye gider. Elbette, her maç Cardiff maçında olduğu kadar pozisyon üretip bitiremeyebiliriz. Fakat, bunun için çok mücadele edeceğiz. Bence, takımımız gayet iyi. Rashford, Martial, Lingard ve Pogba gibi oyuncularımız var, hepsi çok özel." diyerek sözlerini sürdürdü.

Taktik düşüncesiyle ilgili konuşan Norveçli menajer, "Manchester United'ın kırmızı çizgileri vardır. Hücum futbolu bizim geleneğimiz ve tarihimizdir. Biz de bundan sonra böyle oynamaya devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı.


Kaynak:Sporx