Napoli Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, son 7 sezonun şampiyonu Juventus'u geçmeye yakın hiçbir takımın olmadığını söyledi.

Corriere della Sera'ya konuşan Ancelotti, "Her takım kendini diğer rakiplerin önünde kapatmak için motive ediyor. Kimse kendini Juventus ile kıyaslamıyor, diğer takımlarla kıyaslıyor. Ben bu takıma geldiğimde de aynı şeyi söylemiştim. Juventus'u geçmek istiyoruz ama bu hedeften çok uzaktayız. Ben buraya kazanmak için geldim ve hedefimiz belli. Bunun için sonuna kadar mücadele edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih'teki görevi sonrası Milan ile adının geçmesiyle ilgili gelen soruya Ancelotti, "Doğrusunu isterseniz Milan'a geri dönmeye tam iki kez yaklaşmıştım. Real Madrid'den ayrıldıktan sonra Galliani benimle görüştü ama sırtımda çok büyük sıkıntılar vardı. İyileşmem gerekiyordu. Bayern'den ayrıldıktan sonra da Marco Fassone bana bir teklif yaptı. Fakat gerçekleşmedi." açıklamasını yaptı.

Ancelotti'nin çalıştırdığı Napoli, 17 haftası oynanan İtalya Serie A'da lider Juventus'un 8 puan gerisinde, üçüncü sıradaki Inter'in 8 puan önünde 41 puanla ikinci sırada yer alıyor.


Kaynak:Sporx