Serie A'nın 14. haftasında Genoa'yı konuk eden İtalyan devi Juventus, sahadan 3-1'lik şok bir yenilgiyle ayrıldı. Ancak Torino ekibinin başına gelen tek felaket bu değil.

Karşılaşmanın bitimine 14 dakika kala Ocampos ile ikili mücadeleye giren Dani Alves, ağır bir biçimde sakatlanarak oyunu sedye ile terk etmek zorunda kalmıştı.

Hastaneye kaldırılan oyuncunun sol bacağındaki fibula kemiğinde kırık tespit edildiği açıklanırken kesin sonuçların ve Alves'in sahalardan ne kadar uzak kalacağının yarınki testlerin ardından belli olacağı belirtildi. Talihsiz bir sakatlık geçiren Brezilyalı yıldızın yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalabileceği konuşuluyor.

Öte yandan aynı mücadelede sakatlık geçiren bir başka Juventus oyuncusu Bonucci'nin de uyluk kasında zorlanma olduğu ve onun durumunun da yarın birtakım testlerden sonra belli olacağı açıklandı.

JUVE REVİRE DÖNDÜ

Sakatlıklarla boğuşan Juventus, Bonucci ve Alves ile birlikte adeta revire döndü. Juventus'ta sakatlığı bulunan isimler; Dybala, Pjaca, Mandragora, Bonucci, Barzagli ve Dani Alves.