Emre Can, kendi için düzenlenen imza töreninde açıklamalar yaptı.

Juventus’un harika bir kulüp olduğunu söyleyen Emre Can, Sami Khedira ile bu konuda bir görüşme yaptığını ifade etti. Juventus’un unutulmaz futbolcularından biri olan Del Piero’yu idol olarak gördüğünü belirten Emre Can, Juventus hayranı olduğunu bildirdi.

Juventus’un yeni transferi, ”Juve’yi seçtim çünkü çok büyük bir kulüp. Ben buraya yeni başarılar kazanmak için geldim. Takımın mücadelesine sonuna kadar katılmak ve Şampiyonlar Ligi hedefinde katkı vermek istiyorum. Zinedine Zidane benim küçük yaştayken idollerimden biriydi. Orta sahadaki etkinliği beni çok etkilemişti. Birçok kulüpten teklif aldım ama Juventus’un bir parçası olmak istedim ve burayı seçtim” ifadelerini kullandı.

İtalyan ekibi Juventus’ta çok sıcak karşılandığını söyleyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu,”Jürgen Klopp, bana bu yeni maceram için başarı diledi. Kendisine teşekkür ederim” diyerek sözlerini tamamladı.

İmza töreni sonrası Juventus’un müzesini gezen Emre Can için siyah-beyazlı taraftarlar da sosyal medyada memnuniyetini dile getirdi. Emre Can, futbol kariyerinde daha önce Bayern Münih, Bayer Leverkusen ve son olarak da Liverpool formaları giymişti. 




Kaynak:Ajansspor