Bu sezon Serie A'da harika bir ivme yakalayan Milan'da Vincenzo Montella'nın gözden çıkardığı Japon oyuncu Keisuke Honda'nın menajeri, yıldız futbolcunun geleceği hakkında konuştu.

Calciomercato'ya konuşan Keisuke'nin menajeri ve kardeşi Hiroyuki Honda, kardeşinin Milan'dan ayrılabileceği sinyallerini vererek, ''Milan'ın hocası Montella'nın planları arasında Honda yok. Dolayısıyla her an her şey olabilir. Honda profesyonel ve büyük bir futbolcu bu nedenle Montella'nın tercihine saygı duyuyor. Kardeşim fiziksel anlamda iyi durumda. Halen Haziran'a kadar sözleşmesi bulunuyor.'' ifadelerini kullandı.

Oyuncu hakkında çıkan Çin'e gideceği haberlerini de yalanlayan kardeş Honda, ''Basında bu tür haberler duydum. Ancak bizimle herhangi bir şekilde temasa geçilmedi. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim.'' diye konuştu.

Adı sık sık Türk takımlarıyla da anılan Honda'nın, Milan'daki geleceğinin belirsiz olması, orta saha transferi yapması beklenen Fenerbahçe için bu oyuncu, opsiyonlardan biri olarak gösteriliyor.

30 yaşındaki Japon yıldız, bu sezon Milan formasını yalnızca 83 dakika terletebildi.

Kaynak : GOAL