UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Shakhtar Donetsk'i 2-1 yenen rövanşında 1-0'lık mağlubiyet ile bir üst tura yükselen Roma'da Cengiz Ünder maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maça 11 başlayan ve 65. dakikada yerini Gerson'a bırakan Cengiz Ünder, karşılaşmayı değerlendirirken takım arkadaşları ile olan ilişkilerinden de bahsetti.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GOL ATMAK GURUR VERİCİYDİ"

Cengiz Ünder; "Benim için çok büyük bir mutluluk. İlk maçta gol atmıştım. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçımda gol atmak çok gurur verici bir şey. Bugün de büyük bir zaferle çeyrek finale kaldık. Bundan sonrası bizim için daha iyi olacaktır. Daha iyi hazırlanarak bir tur daha geçmek istiyoruz. Önümüzde daha çok yol var. Bugün iyi oynadık gerçekten. Bazen aksaklıklar oldu ancak kazandığımız için çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

"AĞABEY-KARDEŞ GİBİYİZ"
Cengiz Ünder; "Dzeko ile abi-kardeş gibiyiz. İlk başlarda zor geçti ama sonradan yavaş yavaş İtalyanca öğrenmeye başlayınca benim için çok iyi oldu. Şu anda bazen takımdakilere ağabey diye sesleniyorum. Onlar da ağabey diyor. Güzel şeyler oluyor. Sadece Dzeko değil, tüm takım arkadaşlarımla aram çok iyi." Dzeko ile olan ilişkisini bu şekilde ifade etti.

"BANA 'CENGO' DİYORLAR"
Cengiz Ünder İtalyanların kendisin 'Cengo' diye seslenmelerini ise şu sözler ile ifade etti; "Roma'da bana Cengo diyorlar. Hocam da Cengo diyor. Ben de maçtan sonra arkadaşlarımın Cengo diye bağırdıklarını gördüm. Şaşırdım ama şaşırmamam gerekiyordu. Bu çok gurur verici bir şey. Eskiden ismimi çok zor telaffuz ediyorlardı. Şimdi daha iyi oldu."


Kaynak : Fotomaç