İtalya Serie A takımlarından Roma’nın eski teknik direktörü Zdenek Zeman, Francesco Totti’nin Roma’da kadro dışı kalması konusuna değindi.

Fenerbahçe'nin Eski Hocası Destekledi

Bir dönem Fenerbahçe’yi de çalıştıran Zeman, “Totti Roma’dır. Son 20 yılda onun Roma’ya verdikleriyle yarışmaya çalışmak mümkün değildir” diyerek tecrübeli futbolcunun haksızlığa uğradığına değindi.

Efsane isim, “O Roma’ya her şeyini verdi. İnsanların Totti’nin kim olduğunu bilmeden konuşması gerçekten beni üzüyor” diyerek 39 yaşındaki futbolcuya olan saygısını dile getirdi.

Spaletti Hatalı

Roma Teknik Direktörü Spaletti’nin hata yaptığını belirten Zeman, “Benim için gerçek olan onun hala bitmediğidir. Bu bir antrenör için zor olabilir ama antrenörler de bazen hata yapabilir” şeklinde konuştu.

Roma’nın efsane kaptanı Totti, teknik direktör Luciano Spaletti hakkında yaptığı yorumlar nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı.

Totti yedek kalmanın kendisine ağır geldiğini ve hala forma giyebileceğini açıklamıştı. İtalya yıldız Francesco Totti, ligde oynadıkları Palermo maçını tribünden izlemiş ve taraftarların büyük desteğini aldı.

68 yaşındaki Zeman, 1997-1999 ve 2012-2013 yılları arasında Roma’yı çalıştırdı. Tecrübeli teknik adam 1999-2000 sezonunda Türkiye’de Fenerbahçe’de görev yaptı.




Kaynak: Sporcope.com