Demir Grup Sivasspor'da golcü oyuncu Arouna Kone, Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları sürerken basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

- Elimizden gelen her şeyi yaptık! -

Kardemir Karabükspor maçının zor geçtiğini belirten Arouna Kone, "Karabükspor maçının zor bir maç olacağını bekliyorduk. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Şans bizden yanaydı. Gol de attım. Üç puanı da alabildik. Artık önümüzdeki maça daha iyi çıkmamız lazım. Çünkü içeride oynuyoruz. Konsantre olup kazanmamız lazım." dedi.

- İnşallah gol atmaya devam edeceğim! -

Gol krallığında bir iddiasının olmadığını söyleyen golcü oyuncu, "Şimdiye kadar 5 gol attım. İnşallah gol atmaya devam edeceğim. Önemli olan Sivasspor'un ligde kalması, ve bunun için her şeyi yapacağız. Ama gol krallığında herhangi bir iddiam yok." şeklinde konuştu.

- Kazanmak için mücadele edeceğiz! -

Atiker Konyaspor maçını değerlendiren Arouna Kone, "Konyaspor maçında elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Milli takım arası öncesi çok önemli galip gelmek inşallah galibiyeti alıp milli takıma gidip, geri dönüşte başka maçlara devam ederiz." ifadelerini kullandı.