Demir Grup Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, zorlu Fenerbahçe maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

- Eski günlerdeki Sivasspor’un tekrar geleceğini gösterdik! -

İyi bir çıkış yakaladıklarını aktaran Mecnun Otyakmaz, "Bu zamana kadar deplasmanda çok fazla varlık gösteremeyen takımımız, bu sezon üst üste 3 dış saha maçını kazandı. Takımımız, gerçekten hazır hale geldiğini, yapılan transferlerin oturduğunu ve eski günlerdeki Sivasspor’un tekrar geleceğini bize göstermiş oldu. Takımımız geçmiş senelerdeki başarılı Sivasspor’un geri gelmesi yönünde olumlu adımlar attı." dedi.

- Şimdilik her şey bizim düşündüğümüz gibi gidiyor! -

Hedeflerinin ilk 10 içerisinde olmak olduğunu belirten Otyakmaz, "Bir yıl aradan sonra Süper Lig'e döndük ve bu olaydan sonra daha temkinli davrandık. Yayın gelirlerinin biraz daha artması ve yabancı sayısının serbestliğiyle iyi bir kadro yapmaya çalıştık. Hedefimiz ilk 10 içerisinde yer edinmekti. Şimdilik her şey bizim düşündüğümüz gibi gidiyor. Takımımızın durumundan, oyuncu arkadaşlarımızın performansından memnunum." şeklinde konuştu.

- Gerekli direnişi gösterirsek Fenerbahçe'den puan alabiliriz! -

Zorlu bir maç olacağını söyleyen Otyakmaz, "Her iki takım için de zor bir karşılaşma olacak. Biz başarılarımızı devam ettirmek için mücadele edeceğiz, Fenerbahçe ise içinde bulunduğu sıkıntılı süreçten kurtulmak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumun bize avantaj mı, dezavantaj mı getireceğini ancak karşılaşma oynandıktan sonra göreceğiz. Morali bozuk Fenerbahçe’ye gerekli direnişi gösterirsek onlardan puan alabiliriz." ifadelerini kullandı.