Sivasspor iddialarını cevaplayan Yusuf Acer'in sözlerinden önemli satır başları şu şekilde;

"Geçen sezon ilk 17 maç iyi geçti diyemeyiz ancak ligin ikinci yarısını iyi geçirdik. Altınordu olarak genellikle ligin ikinci yarılarında daha iyi performanslar ortaya koyuyoruz. Play-off'u da averajla kaçırdık. Çağlar ve Cengiz tüm Türkiye'nin ilham kaynağı. Altınordu'dan değil Türk altyapısından çıkmış olarak bakıyoruz. Mehmet Seyit Özkan gibi bize değer veren bir başkanımız olduğu için çok şanslıyız. Altınordu'da olmaktan çok mutluyum"

"Öncelikle Cengiz Ünder gibi Süper Lig'de oynamak istiyorum"

"La Liga'yı kendime uygun buluyorum. Benim de hedefim bu yönde ancak ilk önce Cengiz Ünder gibi Süper Lig'de oynamak istiyorum. Çağlar Söyüncü gibi direk Avrupa'ya gitmek benim için zor gözüküyor ancak fizik ve aldığım eğitim olarak La Liga'ya uygun olduğuma inanıyorum"

"Çağlar fizik ve teknik olarak tam bir Premier Lig topçusu. İki sene Almanya'da da tecrübe kazandı. İngiltere'ye gitmek için hazır. O ligi çok rahat kaldırabilir. Hakkımdaki transfer gelişmelerini haberlerden okuyorum. Sivasspor beni istemişse ne mutlu bana. Ama şu anda transfer durumuyla ilgili bir bilgim yok. 2 senedir hocam ve başkanımız sağ olsun 18 yaşında bana güvenerek bu formayı verdiler. Ben de başarılı bir şekilde formayı terlettiğimi düşünüyorum. Altınordu'daki misyon ve vizyonumu tamamladım ancak kararı tabii ki Hüseyin Hocam ve başkanımız verecek"




Kaynak:Ajansspor