Liverpool'un eski orta saha oyuncusu Dietmar Hamann, Beşiktaş'ın Benfica karşısında 3-0'dan geri dönmesini Liverpool'un 2005'teki Şampiyonlar Ligi finalindeki geri dönüşüne benzetti.

Liverpool, İstanbul'da oynanan finalde Milan karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapatmış; Hamann, ikinci yarının başında Steve Finnan'ın yerine oyuna girerek, seri penaltı atışlarında ilk Liverpool golünü atmıştı.

RTE'ye konuşan Hamann, "Maçın ikinci yarısında muhtemelen insanlar Beşiktaş'a 11 yıl önce bize verdikleri şans kadar şans tanıyorlardır. Ama inanılmaz bir geri dönüş oldu. Cenk Tosun harika bir röveşata golü attı.

Quaresma önce penaltı atışında sonra da maçı 3-3'e getiren golde müthiş bir rabona ile asist yaptı. ABoubakar'a o pzoisyonda sadece dokunmak kaldı." dedi.

İlk yarı sonunda Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi macerasının büyük bir olasılıkla sona erdiğini de sözlerine ekleyen Hamann, "Napoli'nin de büyük bir ihtimalle Dynamo Kiev'i yenmesi bekleniyordu. Ama ikinci yarıda işler değişti ve Napoli maçı da berabere bitti. Şimdi bütün ipler Beşiktaş'ın elinde."