Bir dönem Beşiktaş'ta oynayan ve şuan Antalyaspor forması terleten Ramon Motta'nın ailevi sorunları nedeniyle sinir krizi geçirdiği ve ülkesi Brezilya'da bir hastanede tedavi gördüğü gündeme geldi.

Geçtiğimiz sezon'un ara transfer döneminde Beşiktaş'tan, Antalyaspor'a transfer olan Brezilyalı sol bek oyuncu Ramon Motta hakkında bomba bir olay ortaya çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında oynanan  Alanyaspor maçından bu yana takımdan uzak kalan Brezilyalı yıldız Ramon Motta'nın, ailevi sorunları nedeniyle sinir krizi geçirdiği ve hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

-Büyük sorunları var!-

Olay ilgili olarak Antalya merkezli yayın yapan Kanal V'ye konuşab Antalyaspor'un teknik adamı Rıza Çalımbay, "Motta'nın olayından dolayı üzgünüm. Ailevi sorunları var, baya büyük sorunları var.  Antalya'da hastanede tedavi gördü. Ziyaretine gittiğimizde kendisinin sorunlarını dinledik. Ne istediğini sorduk. 20. haftada oynanan  Konyaspor maçından önce 'Sana iki gün izin,  Brezilya'ya git sorunlarını hallet ve gel' dedik. İki gün iznin yetmeyeceğini söyledi ve 5 günlük bir izin verdik. Ancak dönmedi. Telefonla konuştum, doktorların uçağa binmesine izin vermediğini söyledi. Ne zaman geri döneceğini biz de bilmiyoruz" sözlerini sarf etti.