Al Ain Teknik Direktörü Zlatko Dalic, Asya Şampiyonlar Ligi'nde finale yükseldiği maçın sonrasında özel bir röportaj verdi.

Goal'e konuşan Dalic, bu başarının kendileri için çok önemli olduğunu vurgularken, ''Kulüp ve ülke adına büyük bir rüya. Burası küçük bir ülke ve Japonya, Çin ve Avustralya gibi değil. Onların arasından sıyrılıp finale yükseldiğimiz için çok mutluyum.'' ifadelerini kullandı.

Bu başarıyı yakalamak için iştahlı bir mücadele istediğini belirten Dalic, ''Hem genç oyunculardan, hem de sadece saha dışında yıldız olabilenlerden hırslı bir mücadele istedim. Bu ülkeye yalnızca kendilerini eğlendirmeye gelmelerini istemedim.'' dedi.

''EMENIKE VE BABEL'DEN KURTULDUM!''

Gyan Asamoah'ın özveri ve hırsına saygı duyduğunu söyleyen Dalic, takımın eski oyuncuları Emenike ve Babel'den de bahsetmeyi ihmal etmedi. Dalic konuyla ilgili olarak, ''Gyan Asamoah'a büyük bir saygı duyuyorum. Fakat Ryan Babel ve Emmanuel Emenike, bu takıma hiçbir katkı sağlamadı ve sonunda onlardan kurtuldum.'' ifadelerini kullandı.

2015-16 sezonunun ilk yarısında Al Ain'de kiralık olarak forma giyen Emenike, çıktığı 16 maçta 9 kez fileleri sarsmıştı. Geçtiğimiz sezonu Al Ain'de geçiren Ryan Babel ise toplamda 14 kez forma şansı bulabilmiş ve yalnızca 2 gol sevinci yaşayabilmişti. Babel, daha sonra La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna'ya transfer oldu.