Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig ekibi Beşiktaş'ta forma giyen Şilili yıldız Gary Medel ve Hollandalı yıldız Jeremain Lens'e tepki gösterdi.

Siyah beyazlı ekibin Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettiği Süper Lig müsabakasının son dakikasında Şenol Güneş'in Gary Medel'i oyuna sokmak istediği, ancak Şilili futbolcunun yavaş ve isteksiz bir şekilde yürüyünce bundan vazgeçtiği ortaya çıkmıştı.

NTV Spor ise Jeremain Lens'in de oyuna girme konusunda isteksiz davrandığını haber geçti.

Bu olayı değerlendiren Dilmen, iki oyuncuyu da sert sözlerle eleştirdi. Tecrübeli futbol adamı, "Lens ve Medel, siz ne yaptınız geldiğinizden beri? Önce aynaya bakacak oyuncu. Özel uçaklarla gelirken burayı köy takımı zannettiler. İşler iyi gittiği zaman, hep biz aileyiz denir. İşler kötü gidince, böyle problemler ortaya çıkar.” şeklinde konuştu.

OĞUZHAN'I DA ELEŞTİRDİ!

Oyundan alınırken tepkili görünen Oğuzhan'ı da tenkit eden Rıdvan Dilmen, “Oğuzhan, bırak hocam ya gibi bir hareket yapmayacaksın, kabul edemiyorum. Bu takımın kaptanısın. Oğuzhan, Beşiktaş’ın kaptanıysan, önce ‘Tamam hocam’ diyeceksin. Milyonlarca kişinin karşısında, Şenol Güneş gibi bir hocana bunu yapmayacaksın” sözlerini kullandı.