Kötü bir dönem geçiren ve gruplarda ilk 2 sırayı alamayan Türkiye, bir sonraki dünya kupası için çalışmalara Mircea Lucescu önderliğinde başladı. Ancak bu sene birbirinden iddialı ve büyük takımlar dünya kupasını oldukça şenlendirecek gibi görünüyor. Özellikle Cristiano Ronaldo ve Messi gibi artık aktif futbol yaşamının sonlarına doğru gelen bu iki büyük isim, kendi takımları ile birlikte şampiyonluk için büyük bir mücadele verecek.



Dünya Kupası Heyecanı



Gerçekleştirilen  ile birlikte 14 Haziran’da Rusya'da başlayacak olan bu turnuva, şimdiden geri sayımlarla birlikte heyecanı üst seviye çıkarmış durumdadır. İple çekilen haziran ayı adına özellikle şu an için gözler Neymar'ın üzerindedir. Sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan ve dünya kupasına yetişip yetişemeyeceği belli olmayan Neymar, yaptığı son açıklamada turnuva için hazır olacağını ve bunu heyecanla beklediğini söyledi.



Şimdiye dek  çerçevesinde Hollanda haricinde, büyük takımların sürpriz yaratmadan kupaya katıldığını söylemek mümkündür. Özellikle bu yıl Belçika gibi dünyanın farklı ülkeleri arasında sürpriz yaratacak takımların olduğunu da eklemek gerekir. Dünya Kupası süreci içerisinde tüm maçların sonuçlarını ve canlı skorlarını öğrenebilmek için ise  sitesi ziyaret edilebilir. Ayrıca takımlar hakkında tüm farklı bilgileri de yine detaylı bir şekilde bu site üzerinden öğrenmek oldukça kolaydır.



Dünya Kupası Yaklaşıyor



Büyük bir heyecanla beklenen Dünya Kupası için ilk maç 14 Haziran günü Rusya ile Arabistan arasında 18.00’da başlayacak. Görkemli bir törenle açılışın gerçekleştirileceği bu dünyanın en büyük turnuvası milyonlarca kişi tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor.