Tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge'yi geçtiğimiz ayda kadrosuna katarak önemli bir hamle yapan Sarıyerspor'da yönetim ve teknik heyet şampiyonluk hedefi ile çalışmalarını sürdürüyor. 

Deneyimli kalecinin de takıma katılmasıyla gücüne güç katan lacivert-beyazlı ekip Bahri Kaya yönetiminde bu sezon Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezonu 7.sırada bitirerek beklentilerin altında kalan fakat bu sezon hedefin şampiyonluk olduğu ekipte, 1 yıllık sözleşme imzalanan v bir dönem Fenerbahçe'nin kalesini de koruyan tecrübeli kaleci Serdar Kulbilge; ''Burada çok iyi karşılandım, başkanımıza,teknik direktörümüze çok teşekkür ediyorum. Umarım bir üst lige çıkma başarısını hep birlikte göstereceğiz.'' açıklamasında bulundu.

Kendinden emin açıklamalarda bulunan Serdar Kulbilge takımına ve tecrübelerine güvendiğini belirtti.

Deneyimli oyuncu ayrıca spor toto süper lig serüvenindeki şampiyonluk adayını da açıkladı. Serdar Kulbilge "Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle birlikte yapılan transferlerin ve oluşacak ortamla birlikte Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını düşünüyorum." açıklamasında bulundu.