Dün oynanan Süper Toto Süper Lig 19.hafta mücadelesinde Adanaspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Adanaspor'un 2-0 kazandığı karşılaşmada Kasımpaşa'nın kural ihlali yaptığı ortaya çıktı.

2-0 Adanaspor'un üstünlüğü ile sona eren Kasımpaşa maçının esame listeleri incelendiğinde Kasımpaşa'dan sadece 6 futbolcunun Türk Milli Takımı'nda oynama uygunluğu bulunuyor. Esame listesinde yer alan 12 yabancı Kasımpaşalı futbolcunun ise TFF kayıtlarına göre uyruğu "TC" olarak gösterilmiyor. 

Kasımpaşa, Süper Lig'de geride kalan 19 haftada ilk kez bir maça Milli Takım'a uygunluğu olan 6 futbolcu ile çıkınca talimatlara göre, "ihlal" yaptı.

* Sadıku: Daha önce İsveç Milli Takımı'nda oynayan ve ardından Arnavutlu Milli Takımı'nı seçen Sadıku, FIFA'nın Kosava'yı tanımasının ardından Kosava Milli Takımı'nı tercih etmişti. TFF kayıtlarına göre Sadiku'nun A Milli Takım'da oynama uygunluğu bulunmuyor.

TFF'nin 18 Ağustos 2015 yılında yayınlanan "Milli Takım'a uygunluk" listesinde Bozhikov, Tarouco, Casto'nun Milli Takım'a uygunluğu olmadığı belirtiliyor.