Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Alanya Oba Stadyumunda Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor. 28 Ekim Cumartesi 19:30'da başlayacak müsabaka beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Ligde oynadığı son 4 haftada Fenerbahçe ve Gençlerbirliği'ne mağlup olan Beşiktaş, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir ile de berabere kalarak 10 puan kaybetti. Lider Galatasaray ile arasında 8 puan fark oluşan siyah-beyazlı ekip, kötü gidişine Alanya'da son vermeye çalışacak. 

CANER ERKİN CEZALI!

Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor karşısına Caner Erkin'den yoksun çıkacak.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düşen tecrübeli oyuncu, hakeme yönelik hareket ve hakareti nedeniyle de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maçla cezalandırıldı. 

BABEL DÖNÜYOR!

Gençlerbirliği maçında gördüğü kırmızı kart sonrasında cezalı duruma düşen Ryan Babel, Alanya deplasmanında teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde forma giyebilecek. 

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu tarafından iki maçlık cezası bire indirilen Hollandalı futbolcu, cezasını Medipol Başakşehir maçında çektiği için Alanya'da görev yapabilecek. 

İKİ OYUNCU CEZA SINIRINDA!

Beşiktaş'ta Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi iki oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Siyah-beyazlı ekipte Dusko Tosic ve Gary Medel'in üçer sarı kartı var. Bu oyuncular Alanya'da sarı kart görmeleri halinde, ligin 11. haftasında oynanacak Göztepe maçında cezalı duruma düşecek.

ALANYA'DA EKSİKLER CAN SIKIYOR!

Alanya'da bu maç öncesinde bir son dakika sürprizi yaşandı. Fabrice N'Sakala ve Remy Riou, yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldılar. İki futbolcunun da bu maçta forma giymesi çok zor.

Maniatis ve Mbilla'nın sakatlıkları bulunuyor. Alpay Koçaklı'nın durumu ise şüpheli.

MUHTEMEL 11'LER;

Alanyaspor: Haydar, Gassama, Welinton, Fofana, Berkan, Sackey, Taha, Efecan, Emre Akbaba, Fernandes, Vagner Love

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Talisca, Quaresma, Babel, Cenk