Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında ligde sıkıntılı günler geçiren Antalyaspor, Ümiz Özat'ın tekrardan takımın başına gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Gençlerbirliği'ni konuk ediyor.

Antalya Stadyumu'nda saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Süper Lig'deki son iki maçında evinde Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduktan sonra Trabzonspor'a da deplasmanda 3-0 boyun eğen ve teknik direktör Leonardo Araujo ile yollarını ayıran Antalyaspor, Gençlerbirliği'ni yenerek çıkışa geçmek istiyor.

Ligde dört maç üst üste kaybettikten sonra geçen hafta evinde Sivasspor'u 4-0 yenen Gençlerbirliği ise, Antalyaspor deplasmanından da iyi bir sonuçla dönme hedefinde.

Ev sahibi Antalyaspor'da kırmızı kart cezası bulunan Diego Angelo ile sakat olan Salih Dursun, Gençlerbirliği karşısında forma giyemeyecek. Maicon, Chico ve William Vainquer ise sarı kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta cezalı duruma düşecek.

Başkent ekibindeyse kart cezalısı Uğur Çiftçi ile tedavilerine devam edilen Luccas Claro, Marko Milinkovic, Nihat Şahin ve Halil İbrahim Pehlivan Antalyaspor'a karşı forma giyemeyecek. Kafileyle Antalya'ya giderek takımla çalışmalara başlayan Serdar Özkan'ın durumu ise maç saatinde netleşecek.

Muhtemel 11'ler

Antalyaspor: Ferhat, Celustka, Djourou, Chico, Sakıb, Charles, Vainqueur, Maicon, Deniz, Aydın, Eto'o

Gençlerbirliği: Hopf, Ahmet, Yıldırım Mert, N'Diaye, Alper, Guidileye, Scekic, Jailton, Khalili, Ahmet İlhan, Skuletic