Spor Toto Süper Lig'in yedinci haftasında ligin küçük bütçeli ama büyük hedefli iki takımı Medipol Başakşehir ve Atiker Konyaspor yenişemedi: 1-1

Büyük bölümü orta saha mücadelesi olarak geçen, iki tarafın da birbirine kolay pozisyon ve skor şansı tanımadığı maçta gol perdesini bitime 13 dakika kala Medipol Başakşehir açtı.

77'nci dakikada sağdan ceza sahasına gönderilen topu savunmayla mücadelesinde kale alanına doğru sektiren Mehmet Batdal, seken topu takip edip yaptığı tek vuruşla skoru 1-0'a getirip takımını öne geçirdi.

Bu golden hemen iki dakika sonra kronometre 79'ncu dakikayı gösterirken Konyaspor'un Milosevic'le sağdan başlattığı atakta Ömer Ali önce kaleciyle karşı karşıya çaprazdan kaleyi yokladı, dönen topu da alıp arkadan ceza sahasına giren Riad Bajic'e bıraktı, Bajic de topu boş kaleye gönderip skoru eşitledi ve maçın sonucunu belirledi: 1-1.

1-1'lik skorla 2 puan kaybeden Başakşehir, 17 puanla liderlik koltuğunda kalmasına rağmen en yakın rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray'la aynı puanda kaldı. Konyaspor ise 10 puanla 8'nci sırasına oturdu.