Spor Toto Süper Lig'de 8.hafta maçında Beşiktaş, Antalyaspor ile karşılaştı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Beşiktaş, ilk golü bulmak için 45 dakika bekledi. Napoli'yi yıkan Vincent Aboubakar, bu kez de Antalyaspor filelerini muhteşem bir golle sarstı. Kamerunlu yıldız attığı bu golle, Beşiktaş formasıyla ligdeki ilk golünü de atmış oldu.

Golün öncesinde faul olduğu iddiasıyla hakem Barış Şimşek'e tepki gösteren oyunculardan Diego Angelo 45.dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İtirazlara devam eden Samuel Eto'o ve Deniz Kadah da sarı kartla cezalandırıldı.

İkinci yarıya 10 kişi kalan rakibi karşısında daha istekli başlayan Beşiktaş ard arda bulduğu pozisyonlarla Antalyaspor kalesine yüklendi. Farkı ikiye çıkaran gol 72.dakikada Ricardo Quaresma'nın asistinde Anderson Talisca'dan geldi. 

CANER ERKİN DEVAM EDEMEDİ

Maça ikinci yarıda dahil olan Caner Erkin, karşılaşmanın 82. dakikasında bir anda yerde kaldı ve sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Caner Erkin'in yerine oyuna Ömer Şişmanoğlu dahil oldu.

Maçın kontrolünü iyice eline alan ve ataklarına devam eden Beşiktaş maçın 89.dakikasında Anderson Talisca'nın attığı golle farkı 3'e çıkardı. Talisca, Antalyaspor'a karşı attığı 2 golle birlikte ligdeki gol sayısını da 3'e çıkardı.

Zirveyi takibini sürdüren Siyah-Beyazlılar, aldığı 3 puanla lider Başakşehir'le puanları eşitledi ve 2. sıraya yerleşti. Bu sonuçla birlikte bu sezon kendi evinde hiç kaybetmeyen Beşiktaş, serisini 4 maça çıkardı.

Ligin dibine demir atan Antalyaspor 3 puanda kalırken, Beşiktaş ise bu galibiyetle birlikte puanını 20'ye yükseltti.