Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasına girilirken dananın kuyruğu kopuyor. Beşiktaş, uzun süredir liderlik koltuğunda olmasına rağmen şampiyonluğunu ilan edemedi. Siyah-beyazlılar şampiyonluk ipini bugün göğüsleyebilir. İşte şampiyonluk ihtimalleri:
 
ADANASPOR'UN GALİBİYETİ

Medipol Başakşehir, bugün Adanaspor ile karşılaşacak. Lider Beşiktaş'la arasında 4 puan fark bulunan Başakşehir, küme düşmesi kesinleşen Adanaspor'a mağlup olursa, Beşiktaş şampiyonluğunu ilan edecek. Siyah-beyazlıların zaferi garantilemesi için Gaziantepspor maçını beklemesine gerek kalmayacak.
 
BAŞAKŞEHİR BERABERE KALIRSA...

Başakşehir'in bugünkü maçtan 1 puanla ayrılması durumunda Beşiktaş, yarını beklemek zorunda. Başakşehir berabere kalırsa siyah-beyazlılara şampiyonluk için 1 puan yetecek.
 
İKİ TAKIM DA KAZANIRSA

Başakşehir'in galibiyeti şampiyonluk iddiasını sürdürmek için tek başına yeterli olmuyor. Abdullah Avcı ve öğrencileri bugün 3 puan alırsa Beşiktaş'ın puan kaybını bekleyecek. Siyah-beyazlılar, Gaziantepspor'u mağlup ederse ligde ipi göğüslemiş olacak.
 
ŞAMPİYONLUĞUN SON HAFTAYA KALMA İHTİMALİ

Şampiyonluğun ertelenme ihtimali Başakşehir galibiyeti ve Beşiktaş'ın puan kaybından geçiyor. Adanaspor, Başakşehir'i yenerse ve siyah-beyazlılar puan kaybederse şampiyon son hafta belli olacak.
 

kaynak:mynet