Galatasaray'ın genç yıldızı Bruma bu sezona bonservis bedelinin yarattığı beklentilere yanıt vererek girdi. Attığı gol ve yaptığı asistlerle sarı-kırmızılıların kazandığı puanlarda önemli rol oynayan genç oyuncu, yalnızca tabelaya değil oyuna katkısıyla da parlıyor.

Topu süratle ileri taşıma özelliğiyle Galatasaray hücumuna hız ve akıcılık kazandıran genç yıldız, attığı harika çalımlarla da kapalı savunmalara karşı sarı-kırmızılıların en önemli silahı konumunda.

Kendisi de bunun farkında olacak ki Portekizli bu sezonun başından bu yana attığı çalımlarla hem savunmaları şaşkına çeviriyor hem de taraftarları kendine hayran bırakıyor.

Bruma'nın adam eksiltme özelliği öyle bir silaha dönüşmüş durumdaki 22 yaşındaki oyuncu bu sezon ikinci kez Süper Lig'de bir maçta atılan çalım rekorunu kırdı. Daha önce Antalyaspor'a karşı 11 çalımla unvanın yeni sahibi olan yıldız isim, dün akşam da Trabzonspor'a karşı 13 çalım atıp yaptığı slalom misali driblinglerle rakip savunmayı en çok zorlayan isim oldu.

Bruma'nın iyi performansı Galatasaray'a bu hafta 3 puanı getiremese de Bruma yola istikrarla devam ederse Cim-bom'a daha çok puan kazandırabilir.