Süper Lig'in ilk 5 haftasında 9 puan toplayan Paul Le Guen'in öğrencileri latasaray karşısında galip gelip taraftarını sevindirmeyi amaçlıyor. Igor  yönetimindeki Galatasaray'da ise hedef mutlak 3 puan... Sarı kırmızılı takım dün akşam oynanan deriden sonra mutlaka kazanıp Beşiktaş'la arasındaki puan farkını açma niyetinde. Peki ? Bursaspor Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda? İşte kritik maç hakkındaki tüm detaylar...

MUHTEMEL 11'LER

BURSASPOR: Harun, Aziz, Titi, Ekong, Barış, Agu, Badu, , Delarge, Ekoko, Stancu

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Latovlevici, , Ndiaye, , Rodrigues, Tolga, 

Ligin ilk 5 haftasında oynadığı maçlardan 4 galibiyet ve bir beraberlikle ayrılan Galatasaray, topladığı 13 puanla Beşiktaş'ın önünde averajla liderlik koltuğunda oturuyor.

Yaptığı karşılaşmalarda 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşayan Bursaspor ise hanesine 9 puan yazdırdı.

Gözler Gomis'te olacak

Süper Lig'de çıktıkları 5 karşılaşmada ağları havalandıran Galatasaraylı futbolcu Bafetimbi Gomis, Bursaspor maçında da gol serisini sürdürmeye çalışacak.

İlk 5 haftada attığı 7 golle sarı-kırmızı takımın lige en hızlı başlangıç yapan ikinci oyuncusu konumunda bulunan Gomis, Bursaspor maçında 2 gol atması durumunda Saffet Sancaklı'nın gol sayısını egale edecek.

Saffet Sancaklı, Galatasaray formasıyla 1994-1995 sezonunda ilk 7 haftada 9 kez ağları havalandırmıştı.

Bursaspor - Galatasaray maçı bu akşam saat 19:30'da beIN SPORTS 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemi . Aydınus'un yardımcılıklarını ise Serkan Ok, Süleyman Özay ve Mustafa Öğretmenoğlu yapacak.