por Toto Süper Lig'in altıncı haftasında Galatasaray, ligin üç namağlup ekibinden biri olan Gençlerbirliği'ne konuk oldu. İki namağlup ekibinin karşılaşmasında gülen ve yenilmezlik unvanını sarı-kırmızılılar oldu: 1-0.

Maça etkili başlayan Galatasaray özellikle Eren Derdiyok'un ileride topla buluşarak ya da koşularıyla sürüklediği ataklarla üst üste pozisyonlar buldu. Formda golcüsü Eren'le maçın ilk 10 iki net pozisyondan yararlanamayan Cimbom'un golü bulması çok sürmedi. 

13'nci dakikada orta sahada kapılan bir topla başlayan bir hızlı atakla bir kez daha Gençler kalesine çabuk giden sarı-kırmızılarda, topu ileri taşıyıp ceza sahasına sızan Eren üçüncü kez net bir pozisyon yararlanamayıp kaleciye takıldı ancak dönen topa kafayı vuran Bruma golü bulup Cimbom'u 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının ve maçın kalanında maçın başındaki etkinliği azalan Galatasaray, özellikle son 45 dakikada ev sahibinden baskı yiyip gol fırsatları verse de skoru koruyup üç puanı almasını bildi.

Galatasaray bu galibiyetle 17 puana yükselip 16 puanlı Başakşehir'i geride bıraktı ve Beşiktaş'la aynı puana gelerek maç fazlasıyla ligin ikinci sırasına oturdu