Sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kemal Özdeş yönetimiyle son zamanlarda ki inişli-çıkışlı performansı ile24 puanla 11. sırada bulunan Kasımpaşa'yı konuk edecek. Ülker Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Sarı-lacivertli ekip Fenerbahçe, sezonun ilk yarısında deplasmanda 5-1 mağlup ettiği Kasımpaşa'yı rakibini kendi evinde de yenerek, hem 22 Şubat Çarşamba günü UEFA Avrupa Liginde Krasnodar ile yapacağı rövanş maçı öncesi yüksek motivasyon bulmayı hem de ligdeki şampiyonluk yolundan kopmamak istiyor...

Fenerbahçe'de Robin van Persie, Jeremain Lens ile Alper Potuk cezaları, Salih Uçan ise sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa karşısında forma şansı bulamayacak.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş ile yapılan dev maçın ardından önce 3 maç sonra ise cezası 2 maça inen Hollandalı süper star Van Persie, cezasını Kasımpaşa mücadelesiyle dolduracak ve önümüzdeki hafta oynanacak Gaziantespor maçınca yerini alabilecek.

Fenerbahçe'de, Hasan Ali Kaldırım ve Ozan Tufan Kasımpaşa karşısında sarı kart görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 22. haftadaki deplasmanda oynanacak Gaziantepspor mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak.

Ligde yaptığı son 4 maçta sadece 1 galibiyet alan Fenerbahçe, 2 müsabakayı beraberlik, 1 müsabakyı ise yenilgiyle tamamladı. Bu bölümde sadece evinde Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, evinde Adanaspor ile 2-2, Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertli ekip, deplasmanda ise Kayserispor'a 4-1 skorla farklı mağlup olmuştu..

MUHTEMEL 11'LER;

Fenerbahçe - Volkan Demirel - Şener - Kjaer - Skrtel - İsmail Köybaşı - Mehmet Topal - Josef De Souza - Volkan Şen - Aatıf Chahechouhe - Miroslav Stoch - Moussa Sow

Kasımpaşa - Ramazan -  Popov -  Veysel - Titi - Veigneau - Abdullah - Sadiku - Eduok - Castro - Adem - Koita