Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray, Gençlerbirliği deplasmanına çıkıyor. Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın başlama düdüğünü orta hakem Cüneyt Çakır saat 19.00'da çalacak.

Ligde şimdiye kadar oynadığı 6 maçta hiç yenilmeden 4 galibiyet alarak 14 puan toplayan Galatasaray aldığı sonuçlar kadar oynadığı futbolla da taraftarını ve futbol dünyasını heyecanlandırarak şampiyonluk iddiasını ortaya koydu.

Şimdiye kadar çıktığı 3 deplasmanda 1 galibiyet, 2 beraberlik alan Cimbom evindeki galibiyet serisini deplasmana da taşımak ve 3 puanla yoluna devam etmek istiyor. Ligin Osmanlıspor ve sarı-kırmızılarla beraber üçüncü takımı olan Gençlerbirliği ise evinde 3 puan alarak hem evinde bir galibiyet serisine başlamak hem de ilk 3 sıraya yaklaşmak istiyor.

Ev sahibi ekipte cezalı veya sakat oyuncu bulunmazken; Galatasaray'da uzun süreli sakatlıkları bulunan Kolbeinn Sigthorsson, Koray Günter ve Serdar Aziz'in yanı sıra milli takımda arka sakatlanan Hakan Balta ve Weslej Sneijder'in de başkentte sahaya çıkması beklenmiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Gençlerbirliği: Hopf, Uğur, Kulusic, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Michel Landel, Abdul Khalili, Aydın Karabulut, Selçuk Şahin, Serdar Gürler, Bogdan Stancu

Galatasaray: Muslera, Chedjou, Semih, Carole, Sabri, Tolga Ciğerci, Lukas Podolski, Josue, Selçuk İnan, Bruma, Eren Derdiyok