Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta kapanış maçında Galatasaray, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya geldi.

Tudor'un öğrencileri sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 61'e yükselterek Fenerbahçe'yi yakaladı. Aytemiz Alanyaspor ise 40 puanla 11. sırada kaldı.

Sarı-Kırmızılılar mücadeleye çok hızlı başladı. 14. dakikada Bruma ve 17. dakikada da Sinan Gümüş'ün golleriyle konuk ekip 2-0 üstünlüğü yakaladı. Ev sahibi ekibin bu sezon en golcü oyuncusu olan Vagner Love, 23. dakikada usta işi bir gol attı ve farkı 1'e indirdi.

Bu golün hemen 4 dakika sonrasında Sinan Gümüş tekrar sahneye çıktı ve farkı yeniden 2'ye çıkaran golü atarak skoru 3-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda iki takım da net pozisyonlar yakaladı ancak başka gol sesi çıkmadı ve ilk devre Galatasaray'ın 3-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısı da yüksek tempo ile başladı ve iki takım da çok sayıda gol pozisyonu üretti. Muslera ve Haydar ikinci devreye çok iyi başladı ve kritik kurtarışlarda bulundular.

75. dakikada Vagner Love ceza alanı ön çizgisinde çalımlarla rakibini yere yatırdı ve şutunu çekti. Kaleye giden top Ahmet Çalık'ın eline çarptı ve hakem Halil Umut Meler beyaz noktayı gösterdi. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Vagner Love skoru 3-2'ye getirdi.

Bu gol ev sahibi ekibi umutlandırdı ve taraftarı da coşturdu. Son bölümde tüm hatlarıyla Galatasaray kalesine yüklenen Aytemiz Alanyaspor, beraberlik golü aradı.

Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray sahadan 3-2'lik zaferle ayrıldı.