Oynadığı son 4 maçta galibiyete ulaşamayan Karabükspor, Dr.Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda Gaziantepspor'u ağırlayacak. Saat 13.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Arda Kardeşler yönetecek.

İki takım Süper Lig'de 16 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Kardemir Karabükspor iki galibiyet alabildi (6B 8M). Kardemir Karabükspor Süper Lig'de Gaziantepspor ile karşılaştığı 16 maçın yedisinde gol atabildi; gol attıkları yedi maçta iki kez yenildiler (2G 3B).

Kardemir Karabükspor Süper Lig'de Gaziantepspor ile karşılaştığı son beş maçta gol atamadı; en son 8 Aralık 2012'de oynanan maçta gol atmayı başarmışlar ve sahadan galibiyet ile ayrılmışlardı (2-0). Süper Lig'deki son iki maçında sahadan beraberlik ile ayrılan Kardemir Karabükspor Süper Lig'de en son 1998/99 sezonunda üç maç üst üste berabere kalmıştı. Gaziantepspor Süper Lig'de deplasmanda oynadığı son 12 maçta
galibiyet alamadı (5B 7M).

Gaziantepspor'da sarı kart cezalısı Muhammed İldiz'in yanı sıra sakatlığı devam eden Davy Calude Angan da Karabük deplasmanında yok. Geçtiğimiz hafta disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakılan kaleci Itandje ise affedilip takımla çalışmalara başladı. 

Kardemir Karabükspor'da Gaziantepspor maçı hazırlıklarına sakatlıkları devam eden kaleci Ahmet Şahin ve Ermin Zec katılmadı. İki oyuncunun bu maçta oynayıp oynamayacağı şu anda belirsizliğini koruyor.

Karabükspor topladığı 14 puanla 9. sırada bulunurken, konuk ekip Gaziantepspor ise topladığı 11 puanla 13. sırada yer alıyor. 

MUHTEMEL 11'LER

KARABÜKSPOR: Ercüment, Dany, Latovlevici, Barış, Hakan, Poko, İlhan Depe, Lazarevic, Ceyhun, Skulason, Yatabare

GAZİANTEPSPOR: Gökhan, Barış, Elyasa, Rajtoral, Şenol Can, Kolar, Abdülkadir, Ghilas, Kislyak, Kangwa, Larsson