Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Kayserispor, Beşiktaş'ı ağırlayacak. 15 Ekim Cumartesi saat 17:00'de başlayacak karşılaşma Lig TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligin 6 haftası geride kalırken 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak henüz mağlubiyet yüzü görmeyen dört takımdan biri olan Beşiktaş, son maçında Çaykur Rizespor'u duraklama anlarında bulduğu golle yenerek Başakşehir'i iki puan geriden takibini sürdürdü.

Kayserispor ise lige hiç iyi bir başlangıç yapamadı. Altı haftada sadece beş puan toplayabilen İç Anadolu ekibi, ikinci galibiyetini arıyor. İç sahada Galatasaray'dan puan alan Kayserispor, benzer performansı Beşiktaş karşısında da sürdürmek isteyecek.

Beşiktaş'ta bu maç öncesi en büyük bilmece Oğuzhan Özyakup. Son durumu henüz net değil ama genç yıldızın riske edilmemesi bekleniyor. Gökhan İnler de formasından uzak kalması beklenen diğer isim. Olcay Şahan, Aras Özbiliz ve Atınç Nukan maç kadrosuna alınmadılar.

Kayseri'de ise Anıl Karaer'in son idmanda sakatlanması sıkıntı yaratsa da başarılı sol bekin sahada olması bekleniyor. Ali Ahamada sakat. Samba Sow kırmızı kart cezası nedeniyle formasından uzak kalacak.

MUHTEMEL 11'LER

Kayserispor: Muammer, Mabiala, Anıl, Levent, Kana-Biyik, Kubilay, Traore, Mijailovic, Deniz, Welliton, Nakoulma

Beşiktaş: Fabri, Beck, Marcelo, Tosic, Caner, Atiba, Tolgay, Talisca, Adriano, Quaresma, Aboubakar