Süper Lig'e flaş bir başlangıç yapan ve geride kalan 6 haftada topladığı 16 puanla zirve yarışında yer alan Başakşehir, sezona istediği gibi başlayamayan Konyaspor'u konuk ediyor.

Ligde namağlup ilerleyen Abdullah Avcı'nın ekibi, Atiker Konyaspor karşısında da teklemek istemiyor. İstanbul ekibi, zorlu karşılaşmadan zaferle ayrılarak zirvedeki yerini korumak ve liderlik koltuğunu Beşiktaş'tan yeniden devralmak istiyor. Başakşehir'de kritik randevu öncesi eksik oyuncu bulunmuyor.

Geçtiğimiz sezon rüya gibi bir yıl geçiren ve ligi üçüncü sırada tamamlayarak büyük bir başarı elde eden Konyaspor, bu sezon çıktığı 6 maçta topladığı 9 puanla lige istediği gibi bir başlangıç yapamadı. Son maçında Adanaspor'u 1-0 mağlup eden Konyaspor, Başakşehir deplasmanından da iyi bir sonuç almak ve Braga maçı öncesi moral bulmak istiyor. İç Anadolu ekibinde bu maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Eren Albayrak, Yalçın Ayhan, Epureanu, Cengiz, Mahmut, Mossoro, Emre Belözoğlu, Visca, Mehmet Batdal

Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Selim Ay, Mehmet Uslu, Skubic, Vukovic, Volkan Fındıklı, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Meha, Rangelov, Bajic