Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesini yöneten Hakem Mete Kalkavan, Bordo Mavili camianın hedef tahtasına oturdu. Kalkavan, karşılaşmanın 62. dakikasında Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan'a çok sert bir faul yapan ve sakatlanarak oyundan çıkmasına neden olan Quaresma'ya yalnızca sarı kart gösterince Bordo Mavili camia adeta ayağa kalktı.

Mücadeleyi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la birlikte Vodafone Arena'da izleyen Trabzonspor Başkanı Muharem Usta da, konuya kayıtsız kalmadı. Maçın bitmesini beklemeden attığı Tweet'le tepkisini gösteren Usta, "Milyonların ahını alarak mı yaşayacaksın, sokağa çıkacaksın. Çoluk çocuğuna bırakacağın bu mirasla nasıl insanların yüzüne bakacaksın. Yusuf saha dışında ona kırmızılık hareketi yapan sahada öyle mi... Madem ki sahada tiyatro oynanacak Yusuf'ların ne işi vardı burada. Bu işe kim dur diyecek! YETER." diyerek sert ifadeler kullandı.

Trabzonspor: Utanmanız dileğiyle!

90 dakikanın sona ermesiyle bir tepki Tweet'i de Trabzonspor Kulübü'nün resmi Twitter hesabından geldi. Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'ın bacağına basarken çekilmiş fotoğrafı paylaşan hesap, görüntüyle beraber "Bu sadece biriydi... Emeğe ve oyuna saygısı olan utanır! Utanmanız dileğiyle!" mesajını yayınladı.