Spor Toto Süper Lig'de 12. hafta karşılaşmalarında Beşiktaş, lider Medipol Başakşehir'i ağırladığı maçta bir puana razı oldu.

Beşiktaş, zorlu maçta sahaya Fabri, Beck, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, G.İnler, Quaresma, Oğuzhan, Cenk ve Aboubakar 11'iyle başlarken, Teknik Direktör Şenol Güneş ikinci yarıda Tolgay, Olcay ve Gökhan Gönül'e de şans verdi.

Medipol Başakşehir maça etkili bir başlangıç yaparken, Beşiktaş maçın ilk yarısında aradığı pozisyonları bulmakta güçlük çekti.

Maçın 21. dakikasında sahneye çıkan Cengiz Ünder, Visca'nın sağdan ortasında ceza sahası içinde yaptığı şık vuruşla Fabri'yi avladı ve takımını öne geçirdi: 0-1.

İkinci yarıya Beşiktaş hızlı başlarken, siyah-beyazlı takım aradığı golü 51. dakikada buldu.

Ricardo Quaresma'nın kullandığı köşe vuruşunda ön direğe iyi hareketlenen Marcelo, düzgün bir kafa vuruşuyla fileleri havalandırdı: 1-1.

Karşılaşmanın geri kalan bölümlerinde Medipol Başakşehir, 88. Marcio Mossoro ile golü buldu ancak bu pozisyon, Mossoro'nun pozisyon öncesinde rakibine faul yaptığı gerekçesiyle gol değeri kazanmadı ve 90 dakika sonunda puanlar paylaşıldı.

Bu sonucun ardından her iki takım da yenilmezlik serisini sürdürürken Medipol Başakşehir 30, Beşiktaş da 28 puana yükseldi.