Spor Toto Süper Lig'in flaş takımı Osmanlıspor, 8. hafta maçında, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kasımpaşa'yı konuk etti.

Osmanlıspor'un baskısıyla başlayan ve genelinde ev sahibi ekibin ataklarıyla devam eden karşılaşmanın ilk yarısı skor açısından tatmin edici değildi. 45 dakika sonunda gol sesi çıkmazken taraflar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Kasımpaşa, 50. dakikad Pavelka'nın golüyle deplasmanda öne geçmeyi başardı. Osmanlıspor, kalesinde gördüğü bu golün şokunu atlatmaya çalışırken konuk ekip Kasımpaşa, uzun bir süre skoru korumayı başardı.

Mücadelede dakikalar 77'yi gösterdiğinde Badu Ndiaye, attığı golle Osmanlıspor'a beraberliği getirdi ve maçın son bölümlerinde Ankara ekibi eşitliği yakaladı.

Bu golden yalnızca 5 dakika sonra Kasımpaşa penaltı atışı kazandı. Topun gerisine geçen Adem Büyük, attığı golle Kasımpaşa'yı 5 dakika sonra bir kez daha öne geçirdi ve Osmanlıspor'un beraberlik sevinci kursağında kaldı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Kasımpaşa, deplasmanda Osmanlıspor'u 2-1 mağlup etti.

Bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini elde eden Kasımpaşa, puanını 8'e yükselterek 15. sırada yer aldı. Ligdeki ilk yenilgisini alan Osmanlıspor ise 11 puanda kaldı.