Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Mustafa Akbaş, Esteban, Castillo, Durica ve izinli olan Uğur Demirok katılmazken hafif sakatlıkları bulunan Abdülkadir Ömür, Dame N'Doye ve Hugo Rodallega'nın ise salonda çalıştığı öğrenildi.

BURAK YILMAZ İLE ALBAYRAK ARASINDA TARTIŞMA

Antrenman öncesi, yardımcı antrenör Mehmet Bülent Albayrak ile oyuncu Burak Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Burak Yılmaz'ı arkadaşlarının güçlükle sakinleştirdiği ve sonrasında antrenmana başlandığı öğrenildi.

GERGİNLİK TATLIYA BAĞLANDI

Teknik direktör Rıza Çalımbay, Burak Yılmaz'ı yanına çağırdığı ve saha içerisinde kendisiyle görüşme yaptığı öğrenildi. Bu görüşme sonrasında yardımcı antrenör Mehmet Albayrak'ı yanına çağıran Rıza Çalımbay, iki isimden görüşmelerini ve sorunu çözmelerini istedi. Kısa süre konuşan ikili, daha sonra sarılarak basın mensuplarına görüntü verdi ve olay tatlıya bağlandı.

BERO TAMAMLAYAMADI

Trabzonspor'un  antrenmanı sırasında sakatlanan Bero da çalışmayı yarıda bırakarak salona gittiği öğrenildi.Trabzonspor antrenmanı taktik ağırlıklı çalışmayla tamamladı. Antrenmanı asbaşkan Ahmet Çubukçu ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi.

Kaynak : DHA