Golf Federasyonu Başkanlığı da yapan eski yöneticilerden Ahmet Ağaoğlu’nun, 7-8 Nisan tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul için başkanlığa adaylığını açıklaması Trabzon’da heyecana neden oldu.

Ahmet Ağaoğlu, Habertürk Spor'dan Murat Ağca'ya konuştu. Şu anda tek aday olarak gözüken Ahmet Ağaoğlu, “Birileri bu işe soyunur, başkaları çıkar diye bekledim. Kimse niyetlenmeyince ve topa girmeyince, sorumluluk hissettim. Zaten ciddi bir kamuoyu baskısı da oluşmuştu” ifadelerini kullandı.

Seçilmesi halinde Golf Federasyonu Başkanlığı’nı da sürdüreceğini dile getiren Ahmet Ağaoğlu, “Bu camiayı da bırakmaya niyetim yok. İkisini birlikte götürmek istiyorum. Çünkü golfte oturmuş, kurumsal bir yapı var. Tüm mesaimi oraya vermem gerekmiyor” şeklinde konuştu.

YARIN TRABZON’A GİDİYOR

Taraftarlara “sabır” çağrısında bulunan Ahmet Ağaoğlu, mevcut durumda realist bakıp “hayal kurulmaması” gerektiğini belirtti.

Trabzonspor başkan adayı, camiada mali tablo nedeniyle “Ateşten gömlek giydiği” yorumlarının yapıldığını hatırlatılması üzerine şu ifadeleri kullandı: “Ateşten gömleği giymekten öte, ateşin içine atlıyoruz. Borçlarla ilgili görmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Ama ne gerekiyorsa yapacağız. Cumartesi günü (yarın) yönetim kuruluyla ilgili görüşmeler yapmak için Trabzon’a gideceğim. Bende İstanbul, Trabzon ayrımı olmaz. Ekibimi oluştururken de böyle bir ayrım gözetmem.” şeklinde konuştu.