Bordo-Mavili ekipteki geleceği bilinmeyen ve Fenerbahçe'ye gitmek istediği için kadro dışı bırakılan 26 yaşındaki milli oyuncumuz Mehmet Ekici kendisini savunmak için FİFA'ya başvuruyor.

Bilindiği üzere Mehmet Ekici, Trabzonspor tarafından kadro dışı bırakılmış ve milli futbolcumuz çalışmalarına tek başına Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Tesisleri'nde devam ediyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da açıkladığı gibi sarı-lacivertli takım milli oyuncu için Trabzonspor ile temaslara geçmiş fakat Aatif Chahechouhe'nin bordo-mavili ekibe gitmek istememesi ve devreye Beşiktaş'ın da girmesiyle transfer çıkılmaz bir yola girmişti.

Alınan bilgilere göre ise Fenerbahçe, Mehmet Ekici'nin avukatı Tobias Huep'u İstanbul'a davet etti. Sarı-Lacivertli takımın hedefinin, Beşiktaş'ın Cenk Tosun transferinde uyguladığı gibi sözleşmesinin bitişine 6 ay kalan Mehmet Ekici ile sözleşme imzalamak ve bordo-mavili ekibe oyuncunun bonservisini vermesi için baskı politikası uygulamak olduğu öğrenildi.