İddiaya göre Hacısalihoğlu’nun istifa etmeyi düşündüğü ifade edildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise Hayrettin Hacısalihoğlu hakkında konuştu.

Trabzonspor ile ilgili bugün şok bir iddia gündeme geldi. Bordo-Mavililerde Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’nun görevi bıraktığı ileri sürüldü. Trabzonspor yönetiminde kriz ise dün akşam yaşandı. Yönetim kurulu yaptığı toplantıda taraftarın büyük bir tepki koyduğu Zeki Yavru transferini masaya yatırdı. Yapılan toplantıda yönetimin büyük kısmı olumsuz görüş bildirince Zeki Yavru transferi rafa kalktı.

Hacısalihoğlu’nun yönetim kurulu toplantısından sonra “Ben bırakıyorum” dediği iddia edildi.  Trabzonspor tesislerine her gün saat 08:00 ‘da gelerek yoğun bir tempoyla kulübün içinde bulunduğu mali durumu düzeltmek için büyük uğraş veren Hacısalihoğlu’nun bugün ise kulübe uğramadığı kaydedildi. Hacısalihoğlu’nun bugün kulübe gitmemesi  bu gibi bir algının oluşmasına neden olduğu kaydediliyor.

Hacısalihoğlu’nun kulübe gitmemesinin nedenin ise izin almasından kaynaklı olduğu belirtildi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ise, “Hayrettin bey bizden 2 gün izin istedi. Çok yoruldu dinlenmek istedi. Bizde “Tamam” dedik. İstifa yok” dedi.

Hacısalihoğlu da istifa iddialarını yalanlayarak, “İstifa etmişsem, önce basına açıklarım, her zaman gitmek zorunda mıyım kulübe? Bende gizli kapaklı bir iş olmaz” dedi.




Kaynak:61 Saat